piatok, marca 20, 2009

Bojoval za slobodu, dnes ho slobodne volíme. František Mikloško je našim hlasom!

Milí priatelia,

pozývame vás, vašu rodinu, priateľov a známych, v sobotu 21. marca 2009 v čase medzi 7:00 a 22:00, k volebným urnám. Sme presvedčení, že Slovensko dnes potrebuje prezidenta, ktorý sa priamo zaslúžil o to, že môžeme žiť v demokratickej krajine. Potrebuje osobnosť, ktorá je slobodná a vie pomenovať veci pravým menom. Potrebuje človeka, ktorý chráni život, manželstvo a rodinu.

Volíme väščie dobro bez kompromisov. Pozývame všetkých ľudí dobrej vôle, aby dali svoj hlas Františkovi Mikloškovi!

Nezabudnite Františka Mikloška krížkovať!

7 dôvodov prečo volíme Františka Mikloška za prezidenta Slovenskej republiky

1. Žije ozajstné kresťanstvo
2. Vybojoval našej krajine slobodu a demokraciu
3. Stará sa o kultúru a pamäť národa
4. Vie viesť dialóg a dokáže byť nadstranícky
5. Má diplomatický nadhľad
6. Chráni postavenie Slovenska v Európe
7. Má jasný názor a zmysel pre humor

Úspešný spot


"Pozitívne sa dá hodnotiť ako jemu spriatelená iniciatíva Volím Fera! vymyslela celkom podarený spot. Je v tom nápad aj vtip. Na reklamu Ivety Radičovej odpovedajú vlastnými osobnosťami a ich výrokmi na Mikloškovu podporu. A nie sú medzi nim béčka. Klip má v sebe aj vlastný náboj, nie iba okopírovaný koncept Obamu. Za tento internetový lowcostový počin je to plus. Niekedy netreba mať tisíce eur."
Zdroj: sme.sk

Františka Mikloška podporili:

herečka Michaela Čobejová, gréckokatolícky arcibiskup Ján Babjak, manažér Milan Garbiar, husitský kňaz Juraj Jordán Dovala, spisovateľ Ľubomír Feldek, ekonóm Anton Marcinčin, riaditeľ Občianského inštitútu Roman Joch, výtvarník Pavol Rehák, hudobník Tomáš Florián, fyzik Vladimír Černý, kňaz Ladislav Stromček, fyzik Martin Mojžiš, hudobník Michal Kaščák, novinár Štefan Hríb, politik Ivan Šimko, podnikateľka Marcela Dobešová, fotograf Matúš Zajac, koordinátorka projektu Zachráňme životy Mária Demeterová, humorista Oliver Andrásy, herec Štefan Bučko, spevák Koňýk, spisovateľ Stanislav Rakús, kňaz Juraj Drobný, právnik Ján Čarnogurský, rímskokatolícky biskup Andrej Imrich, manažérka Eva Forraiová-Güttlerová, spisovateľ Daniel Hevier a ďalší.

Ďakumeme všetkým, ktorí podporili Františka Mikloška na Facebooku ako aj prostredníctvom tohto blogu :-)

Všetko dobré želá tím Volím Fera!